Mauro-resolutie aangenomen .maar Leers trapt hem gewoon Nederland uit.


.
.

6 Responses to “Mauro-resolutie aangenomen .maar Leers trapt hem gewoon Nederland uit.”

  1. Leers draagt sinds vorige week een luier, de angst voor de PVV zit er goed in.

  2. IT IS A FUCKING BLODY SHAME!!!!!!!!!!!
    Hij is een voorbeeld voor zovele die hier dan klaarblijkelijk om wat voor een duistere reden wel mogen verblijven en totaal fucked up zijn.
    Leg het maar uit
    irene

  3. IT IS A FUCKING BLODY SHAME .
    Hij is een voorbeeld functie voor zovelen die hier klaarblijkelijk om wat voor een duistere reden wel mogen verblijven en totaly fucked up zijn .
    Leg het me maar uit.
    Irene

    • Gaat wat fout bij je naam en 2 keer maar je hebt helemaal gelijk moet nu al 5 uur naar dat C…………….DA LUISTEREN ERGE TAAKSTRAF zal het eens voorstellen aan Opstelten.

      13:12 CDA-congres laat Mauro weinig hoop (live)
      Op het CDA-congres is vanmorgen een resolutie aangenomen om in de toekomst humaner om te gaan met afgewezen minderjarige asielzoekers als Mauro Manuel. Over Mauro zelf zegt de resolutue niets.
      Volgens CDA-fractievoorzitter Van Haersma Buma betekent dat, dat de fractie minister Leers blijft steunen in zijn besluit dat Mauro terug moet naar Angola. Wel hoopt de CDA-fractie dat Mauro een studievisum aanvraagt om zijn MBO-opleiding in Nederland af te maken. Onduidelijk blijft, of Mauro daarvoor eerst terug moet naar Angola.
      De ‘dissidente’ CDA-Kamerleden Ferrier en Koppejan houden op het congres vol, dat Mauro moet blijven. Ferrier: “We hebben als CDA verwachtingen gewekt; belofte maakt schuld”.
      Rond 15.30 uur zijn op het CDA-congres speeches voorzien van partijvoorzitter Peetoom, TK-fractievoorzitter Van Haersma Buma en vicepremier Verhagen

  4. Isabel Blanco Says:

    Ik schaam me voor het failliet van Nederland niet te filmen dit

  5. Je bent moeder en hebt een kind in een land waarvan je weet dat je eigenlijk niks voor je kind kan betekenen. Door oorlogen geteisterd en honger besluit je dat je je kind op de lastige leeftijd van 9 jaar weggeeft aan een mensensmokkelaar .
    Je betaald een paar duizend dollar en geeft je zoon wel nog voordat hij gaat je nummer van je GSM zodat hij je kan bellen.

    Mauro komt in Nederland en word uiteraard een asielzoeker en het is allemaal heel erg zielig dus zijn er een paar gelukszoekers die over zijn rug wel eens even gaan bepalen wat goed voor hem is. Daarbij zullen deze gelukszoekers zichzelf als redders kunnen neerzetten en vol trots wel eens even laten zien hoe goed ze wel niet zijn.
    Mauro interesseerd het geen moer. Hij mist zijn moeder maar zit wel veilig in een veilig land met een toekomstperspectief omdat er mensen zijn die hem LIEFDEVOL opvangen. De mensen die over zijn rug zo goed bezig zijn ,,, dat gaat langs hem af. Hij is nog maar 9 jaar oud.

    De gelukszoekers weten de mazen in de wet en stellen keer op keer een uitzetting uit en hebben steeds weer een andere oplossing. Mauro word ouder en studeerd , hij word een nette kerel met een toekomst die we in Nederland kunnen gebruiken.
    Liever 1000 Mauro’s die wel willen dan al die zogeneaamde besdiscimineerde marokanen die de boel verzieken .(maar dat mag je dan weer niet zeggen)

    Mauro is nu 18 en mag Nederland gaan verlaten … Ja .. Alsof het nu ineens beter is in Angola.
    Een land waar hij eigenlijk niks meer heeft , behalve dan een moeder die wacht totdat haar zoon haar ophaald of geld stuurt.
    De moeder heeft de keuze voor haar kind toendertijd gemaakt. Is hij nu voor mamma een melkkoe omdat zij zoals bekend in zulke landen kinderen op de wereld zetten zodat die voor de ouders kunnen zorgen als het hun slecht gaat ? Of heeft de moeder de keuze gemaakt om met verdriet afscheid te nemen en haar zoon een toekomst in Nederland te geven ver van alle oorlogsellende en armoede.
    (ik begrijp haar standpunt heel goed .)

    In Nederland staat de boel nu op zijn kop omdat er een paar zeikerds zijn die nu zichzelf over de rug van Mauro als goeddoener willen opwerpen.
    En dat terwijl we regels hebben opgezet om juist deze vorm van economischmisbruik van het asielbeleid willen voorkomen.

    Alleen , Mauro is een degelijke fatsoendelijke vent. En valt dat nu even tegen. Als hij net zo crimineel was als sommige andere misselijkmakende buitenlanders , dan was Mauro allang het land uitgeschopt.
    Maar deze jonge vent kan nog wat betekenen voor ons in Nederland.
    En was het niet zo dat iedereen die in Nederland wat voor deze maatschappij kan betekenen dat we die graag toelaten ? kijk maar naar alle oud en nieuwe gastarbeiders.

    Ik heb een deel van dat slijmerige CDA congres gezien en het is waar wat Rita Verdonk zei . Het zijn draaikonten.En dat allemaal over de rug van het asielbeleid.
    Ook nu faalt de politiek.
    Eerst iemand lekker maken met een zorgeloze toekomst en dan ineens na 9 jaar in de rug trappen . Hoe laf kun je zijn , en ondertussen een zooi bezopen kansloze polen en bulgaren het land in laten . Voor Mauro word uit principe geen uitzondering gemaakt.
    Voor al die andere skimmende zakkenrollende bezopen extreemistische frauderende buitenlanders wel. Die hoeven niks te leren , willen dat geeneens en mogen nog in Nederland blijven ook.
    Als dit kabinet valt (en je gaat het haast hopen) dan hoop ik dat door Mauro de ogen van vele open gaan.

Leave a comment