Happy Queens day voor de DSB-Slachtoffers in Red Nek Hollandia‏


. . . 4727_JANSSEN_Grof-geld Ewald Engelen en Eric Smit debatteerden met auteur Roel Janssen over financiële schandalen in Nederland, door de eeuwen heen. Roel Janssen beschrijft in het boek zestien spectaculaire oplichtingspraktijken, die aantonen dat ook onze voorouders niet onderdeden voor de roekeloze bankiers, oplichters en speculanten van tegenwoordig. Sterker: Nederland heeft niet alleen aan de wieg gestaan van het moderne financiële kapitalisme, het is ook de bakermat van financiële schandalen en crises. De eerste manipulatie met de geldmarkt, de eerste speculatie op dalende aandelenkoersen, de eerste speculatieve luchtbel, de eerste beurscrash en de eerste Europese bankencrisis vonden in Nederland plaats.

KeesdeZwart 

Happy Queens day voor de DSB-Slachtoffers
Terwijl iedreen feest viert kregen de spaarders van de DSB Bank te horen dat zij slecht 15 % terug krijgen  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/1882714/2011/04/29/Curatoren-voor-uitkeren-schuldeisers-DSB-Bank.dhtml van hun spaar centjes. Een zwarte dag voor de eerlijke belasting betalende eerzame burger. Wie zuinig is heeft een appeltje voor de dorst. Not dus.
Hoe zat het ook al weer ?
4000 spaarders hadden voor een paar procentjes meer een bepaalde spaar rekening genomen. Deze gewone hard werkende en spaarzame burgers hadden samen 140 miljoen ingelegd en dachten dat zit goed op een Bank.
Rutus Die zijn ze nu met de wet in de hand kwijt en dat kan allemaal in Red Nek Hollandia van de jonge Heer "Snake " Rutte  en zijn Pias De Heer "Fuher" Wilders om maar  te zwijgen van dat hypecriete zg. Gristelijke zooitje van de Heer "Creep"Verhagen.
Nu geen gekrijs van harde maatregelen tegen De Witte Boerenklompen Maffia van pumpel van Dirk.  Geen grote koppen in de Wakker Nederland Televaag.
Geen eisen van de Jonge Heer"Snake"Rutte en zijn Pias de Heer "Fuher"Wilders dat  deze eerzame burgers gewoon hun spaarcentjes terug krijgen. Maak niet uit, want dergelijke Roofpraktijken gaan Henk en Ingrint toch volledig boven hun hersenpan.
Nee die hebben het te druk om Verwesterse Jongen Afghaanse en Iraanse meiden regelrecht de dood in te sturen en extreem zware straffen te eisen voor wat zg. Marokaans Tuig, die her en der een bushokje hebben gesloopt.
Zo zie je maar weer. Overval je een bank met een bijwijzen van spreke een nep pistooltje en  roof je met  wat goed geluk een paar duizend Euro dan verdwijn je voor jaren de bak in, en wordt in de Telegaaf neer gezet als de nieuwe  Godfahter van de misdaad, maar Roof je meer dan hondert miljoen  als Boeren pumpel Maffia samen met wat VVD- promineten – snakes in suits als Nijpels , Winschoten en van de   Grave http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/archief/article/detail/979264/2010/02/11/Nijpels-faalde-als-DSB-commissaris.dhtml met de pen dan blijven de daders ( lees Elite-Bonussen-gangsters ) gewoon zo vrij als een vogeltje
Happy Queens day voor de Snakes in Suits in Red Nek Hollandia!

@Kees de Zwart

2 Responses to “Happy Queens day voor de DSB-Slachtoffers in Red Nek Hollandia‏”

  1. Geld is de wortel van het kwaad.
    VOC mentaliteit betekend, graaien, eventueel met slavernij.
    Maar dat Marokkanen zo zwaar gestraft worden is onzin. Marokkanen hebben recht op Sharia, want het zijn moslims. Wilders houdt dat tegen. Ik hoef geen Sharia, maar ik zal de laatste die de Sharia zou willen afpakken van de vriendjes van Generaal Franco.
    Ik zou Wilders niet met “führer” vergelijken, veel eerder met Joop den Uyl. Fabeltjeskrant. Zowel de Nazi’s als de PvdA waren socialisten. Dus die Redneck opmerking, die mag Kees de Zwart op zichzelf gaan betrekken. Wilders Führer noemen is onterecht, want Wilders is hartstikke links joh, hij wil meer politie. Niet betere politie, neen, meer politie. En daarmee bedoelt ie dan meer geld voor politie.
    Ik geloof zelf in ieder geval niet in geld. Als iedereen dat zou doen, dan zou geld niet meer waard zijn dan het papier waarop het gedrukt is. Maar waar ik wel in geloof, is dat heer Rutte zijn reputatie fundeert op “Hervormt”. Als die zou zeggen, ik geloof alleen in Geld, wat het enige was wat men uit de bek van de “Gereformeerde” Balkenende hoorde, dan zou die niet gekozen worden. Neen, Balkenende en Rutte zijn officieel “Christenen”. Dat betekend dat het Rooms Katholieken zijn, maar sedert de Reformatie is papisme niet meer politiek correct, dus noemen de papisten zich “Gereformeerd” of “Hervormt”. Niemand controleert dat verder hier. Dat is jammer. Want heer Rutte, ik boycot voortaan alle media in Nederland behalve blogs als deze, praat die ook alleen over geld zoals Balkenende dat deed? Het geloof: Geld. Er is dus geen verschil tussen Rutte en Marijnissen, ze geloven in “geld”.
    Maar de ellende die er georganiseerd wordt terwijl iedereen in Nederland met dergelijke propaganda opgevoed wordt is niet mis. Nederland is medeplichtig met genocides in het buitenland, ook in het binnenland, waarmee ze zouden stoppen, als ze het zouden weten. Mohammed Bouyeri, 9/11, stations in Madrid en London, daarna Geert Wilders zetels gescoord dankzij de TV. Toen keek ik nog wel eens TV, voordat de PVV bestond, zagen we meer dan een uur dag die geblondeerde kop van Wilders op TV. Dus als je iemand als Führer wil uitschelden, begin dan met Hilversum de propaganda producent!

  2. Mustafa Says:

    Nou wat wilders betreft heb jij ook geen kaas gegeten Geus als ik op joui blog kijk vind ik jou wel een Redneck!

Leave a comment