Archive for April, 2011

Het was een fantastisch feest, Limburg uit zijn dak

Posted in Algemeen, Muziek, Nieuws, Nieuws en politiek, Televisie on April 30, 2011 by Redactie

Nederland vierde zaterdag een fantastische Koninginnedag. De Koningin en haar gevolg waren zichtbaar onder de indruk van het enthousiamse en de warmte van de Limburgers. De inwoners van Thorn en Weert hadden echt alles uit de kast gehaald om de koninklijke familie een geweldige dag te bezorgen. Het resultaat van die inspanning was dan ook bijzonder indrukwekkend.

Happy Queens day voor de DSB-Slachtoffers in Red Nek Hollandia‏

Posted in Algemeen, Corruptie, Diversen, dwalingen, ingezonden stukken, Kees de Zwart, Links, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Overig, Politiek, Religie, Tragedie, Verhalen with tags on April 30, 2011 by Redactie


. . . 4727_JANSSEN_Grof-geld Ewald Engelen en Eric Smit debatteerden met auteur Roel Janssen over financiële schandalen in Nederland, door de eeuwen heen. Roel Janssen beschrijft in het boek zestien spectaculaire oplichtingspraktijken, die aantonen dat ook onze voorouders niet onderdeden voor de roekeloze bankiers, oplichters en speculanten van tegenwoordig. Sterker: Nederland heeft niet alleen aan de wieg gestaan van het moderne financiële kapitalisme, het is ook de bakermat van financiële schandalen en crises. De eerste manipulatie met de geldmarkt, de eerste speculatie op dalende aandelenkoersen, de eerste speculatieve luchtbel, de eerste beurscrash en de eerste Europese bankencrisis vonden in Nederland plaats.

Continue reading

With this ring true I do with my body I honor you

Posted in Love, Nieuws with tags , , on April 29, 2011 by Redactie

The ceremony was solemnized by the Archbishop of Canterbury, Rowan Williams.

After exchanging the wedding vows was time for the blessing of Kate’s wedding ring, William chose not to wear the ring. When the big moment was for the prince to the ring finger of his betrothed to slide he spoke the words: “With this ring true I do with my body I honor you, I will put all my worldly possessions with you . In the name of the Father, Son and Holy Spirit, Amen. “

SHE SAID YES I DO

Posted in Algemeen, Dieren, Liefde, Overig, Persoonlijk, Spiritueel, Werk with tags on April 29, 2011 by Redactie

ScreenShot061 

De ceremonie werd voltrokken door de aartsbisschop van Canterbury, Rowan Williams.

 Na het uitwisselen van de trouwgeloften was het tijd voor het zegenen van Kate's trouwring, William heeft ervoor gekozen geen ring te dragen. Toen het grote moment daar was voor de prins om de ring om de vinger van zijn aanstaande vrouw te schuiven sprak hij de woorden: "Met deze ring trouw ik je, met mijn lichaam eer ik je, ik zal al mijn wereldse bezittingen met je delen. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige geest, Amen."

KGB Spion F-16- piloot opgepakt voor spionage

Posted in Algemeen, Blunder, Corruptie, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Normen en Waarden, Politiek with tags , , , on April 28, 2011 by Redactie

UPDATE  Het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft een voormalige F-16-piloot laten aanhouden. Dat zegt persofficier van justitie Petra Willemse vandaag.

De 37-jarige Chris V. wordt beschuldigd van het lekken van staatsgeheimen of voorbereidingshandelingen daarvoor. Het gaat om een serieuze verdenking, laat Willemse weten. Het OM zal op 9 juni tijdens een eerste openbare, niet-inhoudelijke zitting bij de rechtbank om verlenging van zijn voorarrest vragen. De van spionage verdachte oud-straaljagerpiloot werd op 17 maart opgepakt. Continue reading

Wie wil er met mij gebrouilleerd zijn

Posted in Algemeen, Humor, Muziek with tags on April 28, 2011 by Redactie

Paul Römer: ‘Yolanthe moet nog veel leren’ Ja Stef Weel en Stef de Vreede van het WMO ook.

Posted in Algemeen, Blunder, Corruptie, Dagboek, Diversen, dwalingen, Familie, Fotos, Geluid-tape's, Klokkenluideronline, LEAKS, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, Overig, Politie, Politiek, Religie, Satire, Tragedie, Vakantie, Verhalen, Vermist, Voorspellingen, Werk with tags , , , , , , , , , , on April 27, 2011 by Redactie

Paul Römer, voormalig Endemol-baas en toekomstig NTR-directeur, ergert zich aan Yolanthe Sneijder-Cabau. Hij vindt het bizar dat Yolanthe heeft gezegd dat ze zich totaal niet druk maakt om de lage kijkcijfers van haar programma’s.

 

OVER ECHT BIZAR GESPROKEN!

WMO medewerker afdeling klachten-coördinatoren Stef Weel en zijn chef Stef de Vreede te Rotterdam gaan ernstig hun boekje te buiten.

Binnenkort zullen wij een van de meest onmenselijke, en het totaal ontbreken van banaal fatsoen onthullen, Hoe er met ernstig gehandicapte mensen worden om gegaan. Die elke vorm van uw belevingsnormen te buiten gaan, ruim dik 3 jaar krijgt u inzage in de werk en handelswijze van deze onmenslijkwaardigheid. Die zijn weerga in de Nederlandsee geschiedenis ver te buiten gaan een Gotspe en Kafka van  abonominale vormen. Waar infaamheid en incompetentie hand in hand gaan.

Paul Römer: ‘Yolanthe moet nog veel leren’ Ja Stef Weel en Stef de Vreede van het WMO ook.

Posted in Algemeen, Corruptie, Dieren, Diversen, dwalingen, Familie, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Overig, Persoonlijk, Politie, Politiek, Televisie, Tragedie, Vermist, Werk with tags on April 27, 2011 by Redactie

Paul Römer, voormalig Endemol-baas en toekomstig NTR-directeur, ergert zich aan Yolanthe Sneijder-Cabau. Hij vindt het bizar dat Yolanthe heeft gezegd dat ze zich totaal niet druk maakt om de lage kijkcijfers van haar programma's.

 

OVER ECHT BIZAR GESPROKEN!

WMO medewerker afdeling klachten-coördinatoren Stef Weel en zijn chef Stef de Vreede te Rotterdam gaan ernstig hun boekje te buiten.

Binnenkort zullen wij een van de meest onmenselijke, en het totaal ontbreken van banaal fatsoen onthullen, Hoe er met ernstig gehandicapte mensen worden om gegaan. Die elke vorm van uw belevingsnormen te buiten gaan, ruim dik 3 jaar krijgt u inzage in de werk en handelswijze van deze onmenslijkwaardigheid. Die zijn weerga in de Nederlandsee geschiedenis ver te buiten gaan een Gotspe en Kafka van  abonominale vormen. Waar infaamheid en incompetentie hand in hand gaan.

Politie-informant Met grof geweld aangehouden.

Posted in Corruptie, Diversen, dwalingen, ingezonden stukken, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Politie, Politiek with tags on April 27, 2011 by Redactie
Ouija Met grof geweld, werd op 4 maart 2011, bij ons een raam
van de woonkamer ingeslagen, door de Politie.
Mijn vrouw had géén vroege dienst, waardoor ze haar ogen
en haar gezichtsvermogen nog heeft.
Ook de huisdieren hebben als door een wonder weinig letsel.
Ik werd zonder reden met geweld meegenomen.
Het glas lag door het hele huis.
Als mijn vrouw beneden had gezeten, zoals ze wel vaker doet,
was het leed niet te overzien geweest.
 
We hebben al zo veel verschrikkelijks met deze Politie meegemaakt,
dat we er gewoon radeloos van worden.
Als we de hele lijst met wandaden en misdrijven door deze Politie
moeten samenvatten, dan is dat als volgt :
Het is een wonder dat we nog leven.
 
Wij willen op zéér korte termijn, dringende maatregelen, die moeten
voorkomen, dat de Politie ons tot dodelijk slachtoffer maakt.
 
Wij vroegen de persvoorlichter om commentaar die bleef uit!

TomTom tipt politie en Zoon Rost van Tonningen spreekt op 4 mei

Posted in Algemeen, Corruptie, Diversen, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Overig, Politie, Politiek with tags on April 27, 2011 by Redactie

AMSTERDAM -  De ANWB wil dat TomTom-gebruikers beter worden geïnformeerd over de werkwijze van dit bedrijf. Gebleken is namelijk dat de politie de TomTom-gegevens gebruikt om plekken voor snelheidscontroles en flitspalen te bepalen.

CULEMBORG -  De zoon van de bekende NSB'er Meinoud Rost van Tonningen, Grimbert, is tijdens de dodenherdenking op 4 mei in Culemborg een van de sprekers. Dat heeft voorzitter Ebbo de Jong van de Stichting Culemborg en Oranje woensdag gezegd. De Jong nodigde Rost van Tonningen zelf uit.