Politie schoften zijn dierenbeulen

Politiehonden dood in warme politieauto

var id2 = '0.040756495230580114';

RHENEN – Twee politiehonden zijn maandagavond in Rhenen omgekomen in een politieauto. Hondengeleiders waren na een melding over huiselijk geweld op pad gegaan met twee honden.

De hondenauto heeft airco en luchtafzuiging in de hokken, maar mogelijk heeft de luchtcirculatie niet gewerkt, waardoor de honden in de avondhitte zijn bezweken.
 
De agenten gingen toen ze rond 21.45 uur bij de woning aan de Dahliastraat aankwamen poolshoogte nemen in de woning en lieten de honden in de auto, met de motor, de airco en de afzuigingsinstallatie aan. Toen ze de honden wilden halen omdat de bewoner van de woning met een mes dreigde, bleken de dieren te zijn omgekomen.
 
De messentrekker maakte gebruik van de situatie en nam de benen. Hij is nog voortvluchtig. De politie gaat onderzoeken hoe het komt dat de honden zijn overleden. (NOVUM)

Goh gaan ze het onderzoeken nou eikols het was bloedheet en jullie te stom jammer dat bepaalde wijkagenten niet in die wagen zaten ziekelijke debielen!

3 Responses to “Politie schoften zijn dierenbeulen”

  1. Helaas heb ik 20 jaar geleden al kennis mogen maken met hoe de politie om gaat met hun honden op de zogenoemde politiehonden trainingen .
    Toen draaide mijn maag al om walgelijk respectloos werden deze dieren ten prooi gesteld aan de mens in de meeste walgelijkste zin van het woord.
    De arme dieren werden het verlengstuk van hun lul die ergens in hun achterste was gekropen van angst door de ballen die ze niet bezitten.
    Als deze beesten niet presteerde werd hun ego geschaad werd diens gefrustreerd gedrag op de honden botgeviert.
    en dat noemt zich dan mannen laat me niet lachen.
    De politie mag wel eens een andere selectieprocedure gaan hanteren in plaats van gefrustreede mensen aan te nemen waarbij het pakje te klein wordt als zij hun machtsmisbruik gaan gebruiken.
    Uiteraard zullen er ook goede bijzitten zegt men dan, nou als je al wordt uitgeselecteerd om binnen een dergelijk apparaat te gaan en vooral wilt gaan werken moeten er al vraagtekens bij jezelf af gaan.
    En om je binnen zon instituut staande te houden moet je met je billen naar achteren oogkleppen op en zwijgen vroeger heette dit NSB ers.
    De mensen die wel gewetenswroeging krijgen die bezitten al een andere zielsconstructie en zullen ook niet lang hun baan prefereren boven hun ziel.
    De vreeswijkjes noemen we dit soort idioten de stompertjes oh sorry stumpertjes.
    Daar zouden ze eens een psychiater op los moeten laten, want zeg nou eens hoe gek ben je om met deze temperatureneen hond in zon godvergeten k……. bens te zetten en te laten zitten!!!!!!!!
    STAKKERS ZIJN HET.

  2. Irene wat ben je mild voor ze nee hoor goed verwoord, helaas zitten die gekken niet alleen bij de politie Nederland zit er vol mee

  3. Jacqueline Says:

    Ik las het en mijn maag keerde in een klap om. Ieder jaar weer wordt ervoor gewaarschuwd. Laat geen dieren of kinderen achter in een auto bij warm weer!
    Bah!!

Leave a comment