Archive for June, 2010

Helderziende inktvis-sensatie: Argentinië gaat eruit

Posted in Voorspellingen, WK 2010 Zuid Afrika, wonderen opmerklijk nieuws with tags on June 30, 2010 by Redactie

BERLIJN – Een inktvis heeft zich sinds de start van het WK voetbal razend populair gemaakt in Duitsland. 'Paul' voorspelde tot nu toe alle wedstrijden van de Mannschaft correct, de nederlaag tegen Servië in de groepsfase incluis. Met het oog op de kwartfinales tegen Argentinië werd de inktvis opnieuw geconsulteerd.

En jawel, hij koos resoluut voor Duitsland, een goed teken voor de troepen van bondscoach Joachim Löw.

Voor elke wedstrijd van Duitsland krijgt de inktvis uit Oberhausen twee doosjes in zijn aquarium: één in de kleuren van de Mannschaft, één in de kleuren van de Duitse opponent.

De laatste vier wedstrijden pikte hij er telkens het juiste doosje uit. Ook de verrassende uitslag van Servië-Duitsland (1-0) had de straffe inktvis vooraf aangekondigd.

Bron Klaarhelder.

Uitgelicht De Veroordeling

Posted in Corruptie, dwalingen, Misdaad, Peter R de Vries with tags on June 30, 2010 by Redactie

ScreenShot155

Bron De Veroordeling

Kooistra pleegde zelfmoord

Posted in dwalingen, Misdaad, Nieuws with tags on June 30, 2010 by Redactie
Forensisch onderzoekers bij de woning van de maandag overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra (inzet). FOTO ANP

UBBERGEN – Horecabaas Sjoerd Kooistra heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt Elsevier op de website op basis van het afgeronde rechercheonderzoek. Sectie op het lichaam heeft de doodsoorzaak bevestigd.

var id2 = '0.6442854319256253';

Forensisch onderzoekers van de politie arriveren dinsdag in Ubbergen bij de woning van de maandag overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra. FOTO'S ANP
Forensisch onderzoekers van de politie arriveren dinsdag in Ubbergen bij de woning van de maandag overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra. FOTO'S ANP

Kooistra werd dood aangetroffen in zijn villa in het Gelderse Ubbergen. De advocaat van de horecamagnaat, Oscar Hammerstein, sprak meteen al van zelfmoord.


Continue reading

Peter Air wil de Veroordeling de mond snoeren ,hij denkt zeker dat hij de Monopolie bezit op ouwehoeren

Posted in Peter R de Vries with tags , on June 29, 2010 by Redactie

Jun 29 2010

Peter R de Vries wil mij voor de rechter slepen

Categorie: Is dat zo,Peter R de Vries,Satireadmin @ 17:27

Update: Peter R de Vries is BOOOOOOOOOS

Peter R de Vries is boos op mij vanwege het onderstaande artikel die ik eerder gepubliceerd heb.
Peter wil dan ook een kort geding tegen mij beginnen. GRAAAAAAAAAAAAAAAAAG zelfs.
Ik zou echter niet weten waarom, ik heb het recht om mijn mening te uiten net als dat Peter R die zelf voor miljoenen kijkers uit. Hij vroeg zichzelf af wat of Jacqueline (zijn vrouw er mee te maken heeft).

Welnu Peter, het volgende………

Ik citeer:

“Die geheimzinnigheid is ook nergens voor nodig. Peter verklaarde eerder, nadat zijn affaire met de 36-jarige schrijfster Susan Smit aan het licht kwam, dat hij en zijn vrouw Jacqueline een open relatie hebben. Zijn vrouw, met wie hij al ruim dertig jaar samen is, bevestigde dit. In een interview zei zij dat Peter en zij elkaar dingen gunnen in een relatie. Jacqueline: “Dat vind ik mooi. Kijk eens naar hoe mensen snakken naar ruimte in hun leven. Het contact met andere mannen vind ik ook geweldig. Het flirten, het sensuele… Hoe ik met Peter in het leven sta, is heel open, we vertellen elkaar alles.”

Bron: de Telegraaf Wilma Nanninga

Verder begon er bij mij een lichtje te branden vooral omdat Wilma Nanninga de vergelijking met Susanne Smit maakte and so on. Mag ik daar dan even mijn eigen visie op geven?! Beetje satire en smaakmakerij erbij maakt het artikel compleet. Net als al jouw artikelen en uitzendingen.

HIERONDER HET BEWUSTE ARTIKEL

Continue reading

Politie schoften zijn dierenbeulen

Posted in Dieren, Diversen, Misdaad, Nieuws, Tragedie on June 29, 2010 by Redactie

Politiehonden dood in warme politieauto

var id2 = '0.040756495230580114';

RHENEN – Twee politiehonden zijn maandagavond in Rhenen omgekomen in een politieauto. Hondengeleiders waren na een melding over huiselijk geweld op pad gegaan met twee honden.

De hondenauto heeft airco en luchtafzuiging in de hokken, maar mogelijk heeft de luchtcirculatie niet gewerkt, waardoor de honden in de avondhitte zijn bezweken.
 
De agenten gingen toen ze rond 21.45 uur bij de woning aan de Dahliastraat aankwamen poolshoogte nemen in de woning en lieten de honden in de auto, met de motor, de airco en de afzuigingsinstallatie aan. Toen ze de honden wilden halen omdat de bewoner van de woning met een mes dreigde, bleken de dieren te zijn omgekomen.
 
De messentrekker maakte gebruik van de situatie en nam de benen. Hij is nog voortvluchtig. De politie gaat onderzoeken hoe het komt dat de honden zijn overleden. (NOVUM)

Goh gaan ze het onderzoeken nou eikols het was bloedheet en jullie te stom jammer dat bepaalde wijkagenten niet in die wagen zaten ziekelijke debielen!

CIA weet al tien jaar niet waar Bin Laden zit, en die onzin geloven ze zelf?

Posted in Algemeen, Corruptie, dwalingen, Misdaad, Nieuws, Politiek with tags , on June 28, 2010 by Redactie
De onvindbare Osama Bin Laden. FOTO ANP

WASHINGTON – Het is al jaren geleden dat de Verenigde Staten goede informatie hadden over de verblijfplaats van Osama bin Laden. Dat zegt de directeur van de CIA, Leon Panetta

Continue reading

Politie wilde verwarde man moorden laten bekennen ook al was hij onschuldig!

Posted in Algemeen, Corruptie, dwalingen, Misdaad, Nieuws, Overig, Politiek, Tragedie with tags on June 28, 2010 by Redactie

GRONINGEN – De politie van Groningen blijkt vijf jaar geleden te hebben geprobeerd om de verwarde oud-veteraan Karel van Orden ook allerlei andere onopgeloste moorden te laten opbiechten. 

De veteraan, die door zijn vroegere uitzending naar Libanon waarschijnlijk een stoornis opliep, had destijds de moord op Maja van Vloten bekend met een aan alle kanten rammelend verhaal. Hij werd desondanks veroordeeld en zat jarenlang, vrijwel zeker onschuldig, in de cel. 

Dader-DNA

Nu blijkt dat de Groningse recherche destijds haar kans schoon zag en poogde om Van Orden ook andere zaken te laten bekennen. Zo voerden rechercheurs de verwarde oud-militair tijdens een autorit mee naar het Van Brakelplein waar in 1997 psychologe Els Slurink was vermoord. Dat terwijl de politie toen waarschijnlijk al wist dat Van Ordens dna helemaal niet overeenkomt met het dader-dna dat onder Slurinks nagels was gevonden

ScreenShot114

 

BRON DE VEROORDELING KLIKT U HIER HELEMAAL BOVEN DE LINK GRONINGEN AAN,

Hells Angels werken samen met neonazi’s Boze Wilders spreekt van ‘cordon sanitaire’

Posted in Politiek with tags on June 28, 2010 by Redactie

BERLIJN – De Duitse tak van motorclub Hells Angels is nauw gaan samenwerken met neonazi's. Dit schrijft de krant Bild zondag op gezag van een vertrouwelijk rapport van de federale recherche BKA.

Er is sprake van ''personele vertakkingen, gemeenschappelijke activiteiten en projectgerelateerde samenwerking''. Er zou echter geen sprake zijn van duurzame politisering van de motorrijders. Bij de samenwerking gaat het de Hells Angels vooral om financiële belangen.

Zo nemen de Hells Angels de beveiliging van extreem rechtse evenementen voor hun rekening. Ook worden clubhuizen aan skinheads verhuurd voor concerten van neonazi-muziekgroepen. Zo wordt het voor de BKA moeilijker zicht te houden op de extreem rechtse muziekscene.

De Hells Angels kwamen eerder in het nieuws door hun gewelddadige machtsstrijd met de rivaliserende club Bandidos. (ANP/CBR)

Kicken Wordt Wakker! of niet dan Patrick?

Posted in Algemeen, Misdaad, Nieuws with tags on June 27, 2010 by Redactie

http://i339.photobucket.com/albums/n463/textspace/lcd/lcd_4.swf

Zuiver doelpunt Engeland afgekeurd, Duitsland zwijmeld en gaat door.

Posted in Voorspellingen, WK 2010 Zuid Afrika with tags , on June 27, 2010 by Redactie
De knal van Lampard ging via de onderkant van de lat duidelijk over de doellijn maar de arbiter liet doorspelen. FOTO'S AFP/AP/REUTERS/EPA

UPDATE  BLOEMFONTEIN – Duitsland staat vanmiddag na de eerste helft van de achtste finale op het WK tegen Engeland met 2-1 voor. De Engelsen mogen zich echter bestolen voelen, want een zuiver doelpunt van Frank Lampard, acht minuten voor rust, werd niet toegekend door scheidsrechter Jorge Larrionda uit Uruguay.

Continue reading