Archive for December, 2009

Dutchtv wenst al zijn bezoekers een gezond en gelukkig Nieuwjaar toe

Posted in Algemeen, Astrologie, Liefde, Nieuws, Overig, Persoonlijk with tags , on December 31, 2009 by Redactie

Photobucket

Photobucket

Continue reading

Ik hou van holland Linda de Mol poedersuiker oliebol lol

Posted in Humor with tags on December 31, 2009 by Redactie

Blue Moon

Posted in Algemeen, Astrologie, Nieuws with tags , , on December 31, 2009 by Redactie

Blauwe maan tijdens de jaarwisseling Als het helder is, is aan de nachtelijke hemel tijdens de komende jaarwisseling behalve vuurwerk ook een bijzonder natuurverschijnsel te zien: de zogenoemde blauwe maan. Een blauwe maan is de tweede volle maan in een maand tijd. Dat gebeurt al zelden, maar dat de blauwe maan ook nog in de nacht van oud op nieuw schijnt is voor het laatst in 1990 waargenomen. De volgende blauwe maan tijdens de jaarwisseling verschijnt pas in 2028, zo heeft sterrenkundige Theo Jurriëns van de Rijksuniversiteit Groningen uitgerekend.

Continue reading

Ko van Dijk onder de Loep door Daan Schuurmans

Posted in Algemeen, Corruptie, Diversen, dwalingen, Humor, Ko van Dijk, Nieuws, Paranormaal, Satire, Sport, Televisie, Tragedie, Voorspellingen with tags , , on December 31, 2009 by Redactie

Geen sterretje´s voor kootje Oudjaarsavond!

Posted in Algemeen, Ko van Dijk, Misdaad, Tragedie, Voorspellingen with tags , , on December 28, 2009 by Redactie

Vuurwerk_682326e ‘Vuurwerk afsteken in dronken toestand strafbaar stellen’

Wie vuurwerk afsteekt, moet broodnuchter zijn. Dat vinden GroenLinks-raadsleden Bonte en Rietveld. Ze pleiten dan ook voor een ‘vuurwerkbob’. Vuurwerk afsteken met een slok op moet strafbaar worden, vinden zij. Nu is dat in England heel normaal en mag er ook geen vuurwerk worden afgestoken door de hoge alcoholgehalte die de gemiddelde Engelsman tot zich neemt. Voor Nederland zou deze maatregel uniek zijn maar ik zie er wel een paar goede argumetaties bij.

Echter zou dit inhouden nooit meer vuurwerk voor paultje smit nee niet de broertje van Jan maar de oudbolligge zuiplap kovandijkvertelt.

Continue reading

AIVD beschermt zijn SPION DE VRIES

Posted in Algemeen, Corruptie, Misdaad, Nieuws, Peter R de Vries, Politiek with tags on December 28, 2009 by Redactie

Maffia bepaalt vragen in de Tweede Kamer.

Steven Brown

Bijgevoegd afwijzing bezwaarschrift S. Brown inzake beperkte inzage zijn AIVD-dossier.
Ik ben van mening dat de AIVD de zg. journalisten Spionen P.R. de Vries en /of Bas van Hout en /of Bart Middelbrug middels de betreffende afwijzing beschermd.

Ik overweeg tegen de afwijzing in beroep te gaan bij de Rechter.

Binnenkort het vervolg hier op coming soon

Peter van der Hurk voorspellingen over 2010

Posted in Voorspellingen with tags , on December 28, 2009 by Redactie

Peter1_jpg_644173d Wie gisteren keek naar van der Hurk´s voorspellingen zal onaangenaam verrast zijn geweest over zoveel bla bla en in het publiek de totale blunders die de overhand hadden.Voor een miljoenen publiek je zo presenteren kan ook beter niet meer aan het zesde zintuig meewerken, dat komt namenlijk de Dekkergroep niet echt goed meer uit.

Wat had hij over de BN ers te zeggen.

AMSTERDAM –  Peter van der Hurk heeft voorspellingen gedaan over verschillende BN’ers in 2010. Zo moet Gerard Joling oppassen dat hij niet hard werkt, anders zou hij een blackout krijgen…

Waar deze krant niet over berichte was het Koninklijk Huis waar hij gigantisch vaag bij bleef, dat je van geen voorspelling meer kon spreken. Of Wendy die kreeg een meisje kon ook een jongetje wezen zat hij er maar 2 cm naast de lolbroek.

Continue reading

Disclaimer

Posted in Geen categorie on December 27, 2009 by Redactie

2359383

…………………………………………………………………………………..

Welkom op onze website.

Persoonlijk houden wij niet van dubbele postings, anonieme reactie´s Proxyservers, reactie´s die zwaar off Topic zijn, wij zijn een weblog geen forum.

Verwensingen Denigrerende of grievende opmerkingen en zeker helemaal niet als die volstrekt anoniem zijn zeker  onder een tigtal pseudo´s door de zelfde personage is aangeleverd.

Ook U bent te gast gedraag u hier naar.

CIA Blundert er lustig op los

Posted in Nieuws with tags , on December 27, 2009 by Redactie

‘Nigeriaanse verdachte is zoon oud-minister’

ABUJA –  De 23-jarige Nigeriaan Abdul Farouk Umar Abdulmutallab, die zaterdag een terreuraanslag zou hebben willen plegen op een vlucht van Amsterdam naar Detroit, is afkomstig uit een welvarende familie. Hij is de zoon van een oud-minister en bankier, meldden Nigeriaanse media. De vader bevestigde later zaterdag dat het zijn zoon betreft.

Continue reading

Slapende rechters en de Leugens van Peter R de Vries

Posted in Algemeen, Corruptie, Diversen, dwalingen, Misdaad, Nieuws, Overig, Peter R de Vries, Voorspellingen with tags , , , , , , on December 27, 2009 by Redactie

Hagemann_2

                      WWW.LOUISHAGEMANN.NL